Home News Vacature R&D Operator

Vacature R&D Operator

25-10-2021

Het bedrijf

Senbis Polymer Innovations B.V. (www.senbis.com) heeft twee bedrijfsactiviteiten, namelijk (1) het leveren van R&D-diensten aan de kunststofsector en (2) het in eigen beheer ontwikkelen, produceren en verkopen van duurzame producten. Deze producten worden gemaakt uit afbreekbare bioplastics voor toepassingen die gewoonlijk leiden tot plastic vervuiling in de natuur. Het bedrijf is een doorstart van de voormalige researchafdeling van AKZO Nobel. Senbis heeft een uitgebreid polymeerlaboratorium en proeffabriek, en een professioneel team van kunststoftechnici ter beschikking.

 

Functiebeschrijving

Als R&D operator ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van proeven en kleinschalige producties in de proeffabriek. De proeffabriek omvat diverse extruders en spinmachines voor de productie van filamenten en garens. Daarnaast worden er door de operators diverse taken rondom de proeffabriek uitgevoerd, zoals onderhoud  en reparaties. Vanwege de verscheidenheid aan machines en materialen die verwerkt worden is geen dag hetzelfde. Dit vraagt om een flexibele houding van de medewerker. Je komt te werken in een relatief klein team, waarbij je direct overleg hebt met je collega’s over de werkzaamheden.

De werkzaamheden vinden gewoonlijk in dagdienst plaats, maar kunnen ook in 2-ploegendienst of 3-ploegendienst worden uitgevoerd. Slechts in uitzonderlijke gevallen zal doorgewerkt worden in de weekenden.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Uitvoeren van proeven en producties in overleg met de interne opdrachtgevers
  • Rapportages maken van proeven
  • Reparaties en onderhoud (technische dienst)

 

Functie-eisen

  • Opleiding op MBO niveau, minimaal Vapro B (procestechniek)
  • Ervaring met kunststoffen is een pré
  • Proactief en in staat om zelfstandig te werken
  • Kan functioneren in een dynamische omgeving
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Bereid om in ploegendienst te werken.

 

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving waar jij met enthousiaste mensen aan innovatieve en duurzame producten en ontwikkelingen gaat werken. Bij Senbis is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans veel te zien en te leren en draagt bovendien bij aan een betere wereld. Daarnaast bieden wij goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

 

Herken jij jezelf en wil je een innovatief bedrijf verder helpen opbouwen? Mail ons dan je sollicitatiebrief en CV naar hrm@senbis.com

 

Dhr. G. Nijhoving, Managing Director

Consultancy & Research

More information

Analyses & Equipment

More information

Pilot Plant & Specialty Products

More information

Contact

Contact us