Chemisch-fysisch Analist (MBO)

Functiebeschrijving

Als Chemisch-fysisch Analist werk je op ons laboratorium en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses aan garens, filamenten en andere polymere producten. De analyses worden ingezet voor zowel kwaliteitscontroles als R&D trajecten. Vanwege het grote aantal verschillende analysemethoden en de verscheidenheid aan klanten en toepassingen is geen dag hetzelfde. Dit vraagt om een flexibele houding van de medewerker. Je komt te werken in een relatief klein team, waarbij je direct overleg hebt met de collega’s over de analyses, interpretatie en rapportage.

Taken & verantwoordelijkheden

Functie-eisen

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving waar jij met enthousiaste mensen aan innovatieve en duurzame producten en ontwikkelingen gaat werken. Bij Senbis is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans veel te zien en te leren en draagt bovendien bij aan een betere wereld. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en 6 weken vakantie per jaar

Ben jij enthousiast geworden en wil je een innovatief bedrijf verder helpen opbouwen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar hrm@senbis.com of via deze website.